Te weinig behandeling dit jaar? Geen paniek!

06-02-2018

Er worden ieder jaar minder behandelingen fysiotherapie daadwerkelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Ben je bang dat je dit jaar tekort gaat komen? Geen paniek, Fysiopraktijk Rijswijk heeft de oplossing. 

 

Voorkomen is...

..Beter dan genezen. Stilstand is achteruitgang, en rust roest. Allemaal clichés. Maar wél waar! Daarom zijn wij een groot voorstander van bewegen. Een fit lichaam loopt minder kans op blessures en als er toch eens wat aan de hand is dan verloopt het herstel gemakkelijker. Of je nu 18 jaar bent of 87. Omdat wij geloven in de combinatie bewegen en fysiotherapie hebben, en omdat wij van mening zijn dat we op basis van de aanvullende polissen niet altijd de meest optimale zorg kunnen leveren, geven wij nu 7 behandelingen fysiotherapie weg bij ons Jaarabonnement Bewegen. De investering: € 40,- in de maand of zelfs €38,- bij betaling in één keer! 

 

Voor dit maandbedrag krijg je een jaar lang begeleiding door één van onze fysiotherapeuten en ondersteuning via onze Beweeg- en/of voedingsapp. Mocht er een indicatie zijn of ontstaan voor fysiotherapie dan signaleert de fysio dit direct en kan hij of zij direct schakelen. Je bent immers al bekend. Klik hier voor meer informatie over ons Jaarabonnement Fit & Fysio. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd.   

 

Meer weten of een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende intake? Bel ons gerust: 085 0 220 320