Hier word ik blij van

Ik ben badmintonner en groeide in mijn sport. Ik kreeg zo’n 3 jaar geleden wel toenemend last van mijn rug en vooral van zenuwpijn in mijn been.  Na 2 jaar van langzame teruggang kon ik het laatste half jaar helemaal niets meer. Ik liep helemaal krom en had ik enorme pijn in mijn been. De neuroloog constateerde een hernia.

5 weken geleden ben ik geopereerd. 2 weken na de operatie ben ik met fysiotherapie begonnen. Ik heb bewust gekozen voor Fysiopraktijk Rijswijk. In mijn contacten met de praktijk wist ik dat hier echt zou herstellen. En zo’n accommodatie kom je maar weinig tegen. Ik ben wel eerder bij een praktijk geweest met van die kleine behandelkamertjes. Bij Fysiopraktijk Rijswijk is dat echt anders. Zeer grote behandelkamers en een hele grote trainingsruimte met professionele apparatuur en vrije ruimte. Voor mij enorm belangrijk want een goede professionele revalidatie is ontzettend belangrijk .

Nu 5 weken verder voel ik me eigenlijk al volledig hersteld en vandaag mag ik gaan beginnen met wat baantrainingen zonder pijn. Daar word ik echt heel blij van!

Driss de Jong