Pauze

Pauze abonnement

De Lock Down duurt langer. Helaas! Dat betekent dat onze fitness langer gesloten moet blijven. Dat is slecht nieuws voor je immuunsysteem. Fitheid werkt namelijk aantoonbaar weerstand verhogend. In de eerste lock down van vorig jaar zagen we bij veel van onze leden de fitheid enorm teruglopen. Als het gaat om fitheid werkt de lock down dus averechts.

Dankbaar

Jullie hebben ons in de vorige lock down altijd volop gesteund. Daar zijn we jullie enorm dankbaar voor en ja we hebben die steun ontzettend hard nodig. Omdat de fysiotherapie open blijft, is er voor onze fitnessactiviteit geen financiële ondersteuning/regeling terwijl die kosten wel doorlopen uiteraard.

Belonen

Omdat we samen in deze crisis zitten, willen we jouw steun ‘belonen’. We zullen alle actieve abonnementen voor de maand februari pauzeren. Dat betekent dat we – ondanks de moeilijke tijden – de maand februari NIET incasseren. We hanteren enkele spelregels die we kort uitleggen:

Spelregels pauze

  • Voor januari 2021 incasseren we regulier (dus einde maand januari).
  • Voor februari 2021 pauzeren we jouw actieve abonnement en incasseren we niet
  • Jouw abonnement wordt automatisch verlengd met de periode dat je door de sluiting geen gebruik hebt kunnen maken van de fitness.

Voor de duidelijkheid alle regels hebben alleen maar betrekking op de sluiting van onze fitnessactiviteiten door overheidsbeleid in het kader van Covid-19.

Meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen

Lees er alles over inclusief antwoorden op onze veel gestelde vragen: Pauze abonnementen

 

We vertrouwen er op dat je ons blijft steunen. Samen snel, maar verantwoord door deze crisis heen!

 

× Stuur een What's App