VANAF 22 AUGUSTUS: ECHO-ONDERZOEK

27-07-2018

Met onze meest geavanceerde echo-apparatuur kunnen we ook 'de binnenkant' van het lichaam zien. Met echografie, of in vaktaal MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), kunnen opnamen gemaakt worden van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Was dat voorheen nog met slechte apparatuur, we hebben nu de allernieuwste lijn met een fantastisch beeld.

 

Echo-apparatuur heeft veel techniek en vraagt dus een enorme investering  Toch kiezen wij daarvoor. Als gepassionerde vakidioten en omdat we gericht zijn op het beste resultaat! Want het is eigenlijk heel eenvoudig: hoe meer je ziet, hoe beter de behandeling. We kunnen zelfs gedurende de behandeling het herstel intensief volgen waardoor we altijd op het juiste spoor zijn en blijven.

 

Wat zien we nu wel

Veel klachten zijn complex of vaak ligt de oorzaak van de klacht wat dieper in het lichaam. Alleen de buitenkant beoordelen is dan lastig. Er bestaat een risico op onjuiste diagnose. Dan bestaat er ook een risico op een minder effectieve behandeling. Met echo maken we ook die moeilijkere of twijfelgevallen zichtbaar. Hebben we te maken met peesirritaties of toch een verkalking. Zit er ook vocht bij of juist niet. Ook een hielspoor of een slijmbeursontsteking kan met behulp van echografie zichtbaar worden gemaakt. De manier van behandelen verschilt nogal.

 

Beter zien is beter behandelen

Met echo-apparatuur maken we behoorlijke stap naar een nog betere diagnose. Een betere diagnose leidt tot de beste behandeling. Een ander voordeel is dat de ontwikkeling van de aandoening gevolgd kan worden. Neemt het vocht af, herstelt de pees zoals verwacht, beweegt het gewricht normaal. We kunnen vooraf, maar ook tijdens de behandeling steeds contrleren of we op de goede weg zijn. Sterker vaak sluiten we de behandeling af, maar blijken structuren nog niet helemaal hersteld. Zo geven we ook nog het beste advies om klachten te voorkomen.

 

Meer over vergoeding >>>

U kunt nu al een afspraak maken, bel: 085-0220320