08 MEI COMPLETE METAMORFOSE SPORTRUIMTE

02-05-2017

Sneak PreviewMaandag 8 mei ondergaat onze sportruimte een ware metamorfose! De inrichting wordt compleet vernieuwd. Alle trainingstoestellen worden vervangen door en uitgebreid met de hoogste professionele apparatuur leverbaar. Vanwege deze wisseling is maandag 08 mei de sportruimte gesloten tot 18.00 uur.

 

De nieuwe lijn van professionele trainingstoestellen hebben we gekozen vanwege de ruimere instelmogelijkheden. Deze apparatuur is echt op maat voor iedereen. Of je nu revalideert, lekker fit wilt worden of aan topsport doet. De nieuwe lijn toestellen sluit altijd aan bij je doelen. Alles blijft uiteraard gebruiksvriendelijk en eenvoudig instelbaar. Natuurlijk staan er op maandag-, dinsdag- en donderdagavond en op zaterdag- en zondagochtend fysiosport coaches voor je klaar om je te helpen.

 

Sportruimte op 08 Mei gesloten tot 18.00 uur

Voor het inrichten van de trainingszaal hebben we natuurlijk wel even de tijd nodig. Daarom is de trainingsruimte op maandag 8 mei tot 18.00 uur gesloten. Vanaf 18.00 uur ben je weer van harte welkom om de nieuwe lijn in te (laten) stellen op jouw wensen en mogelijkheden.

 

Vragen? Bel ons gerust even op 085 0220 320. Tot snel!