Nieuwe vestiging

Op zoek naar buitenruimte voor een sportclub kwamen we in gesprek met VUC, een Haagse Voetbalvereniging met een rijke historie. In dat gesprek kwam naar voren dat er ruimte beschikbaar zou komen. We hebben een rondleiding gehad, het een en ander besproken en besloten daar een tweede vestiging te openen. Deze tweede vestiging noemen we Fysiopraktijk Den Haag. Alles wordt centraal geregeld vanuit Fysiopraktijk Rijswijk.

Natuurlijk best spannend om een tweede vestiging op te bouwen, maar we hebben deze keuze gemaakt omdat we al verschillende cliënten uit de omgeving van deze club behandelen. We hebben daarnaast ervaring en goede verbindingen met voetbal en de racketsporten die in alle facetten worden gespeeld in het tegenovergelegen sportcentrum Mariahoeve.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om van de velden gebruik te maken. Ideaal voor revalidatie na sportblessures en voor onze outdoor FysioSport activiteiten. We zullen daar op de velden Bootcamps gaan organiseren.  En als fysiotherapeuten zullen ervoor zorgen dat deze Bootcams voor iedereen geschikt zijn.

Fysiopraktijk Den Haag ligt aan Het Kleine Loo1, Den Haag, een strategische locatie in de wijk Haagse Hout. We zijn daar goed bereikbaar voor Bezuidenhout, Mariahoeve en Benoordenhout. Wil je liever een afspraak bij de Haagse vestiging geef dat dan aan. We vinden het natuurlijk ook superfijn als je het wil delen in je vrienden en (vage) kennisgroep.

Het telefoonnummer voor Fysiopraktijk Den Haag is gelijk dus: 085-0220320. Binnenkort zullen we de telefoon dan ook aannemen met Fysiopraktijk Rijswijk en Den Haag.

Foto veld_Vuc
De velden van VUC, ook  voor onze outdoor trainingen en revalidatie
Uitzicht vanuit onze praktijkruimte over het hoofdveld van VUC
De entree aan het Kleine Loo 1 – Den Haag. Gratis parkeren voor cliënten
Vooraanzicht van onze praktijk (eerste verdieping).
logo_VUC
Het logo met een rijke historie vanaf 1906
× Stuur een What's App