Fysiopraktijk Rijswijk is een modern fysiotherapeutisch centrum voor behandeling en bewegen. De fysiotherapeuten hebben de beschikking over de nieuwste behandel-en onderzoeksapparatuur. Daarnaast is unieke fijngevoelige trainingsapparatuur geïnstalleerd om voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of klachten een beweegprogramma op maat te maken. Het filmpje geeft een mooi overzicht van onze mogelijkheden.

Het fysioteam behandelt en voorkomt klachten. In de ruime en mooie opzet kunt u vertrouwen op een persoonlijke en professionele aanpak. We zitten op een 1e verdieping met uitzicht op een mooie tuin. Natuurlijk is een lift beschikbaar.

Onze 10 voordelen

  1. Snel een afspraak.
  2. Ruime openingstijden (ook weekend en avonden)
  3. Hoogste opleidingsniveau en continue bijscholing
  4. Heel veel faciliteiten
  5. Fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie.
  6. Shockwave behandeling met verbluffend snel resultaat.
  7. Revalidatieprogramma's na bijvoorbeeld heup- en knie-operaties.
  8. Sportblessurespreekuur voor acute sportklachten.
  9. Persoonlijk beweegprogramma met altijd 1 uur persoonlijk begeleiding door de fysiotherapeut.
  10. Voorlichting en duidelijkheid over jouw klachten en herstelmogelijkheden.

Winst

Met het beste onderzoek kunnen we de behandeling direct op de beste manier starten. Hoewel behandelen een belangrijk onderdeel is binnen de praktijk, is dat absoluut niet ons enige inzet. Sterker nog er valt veel meer 'winst' te halen juist in het voorkomen van herhaling. Wetenschappelijk gezien is verantwoord bewegen het beste 'medicijn' tegen vele gezondheidsproblemen. Juist op die wetenschap zetten wij in. Daarom hebben we geïnvesteerd in kennis, apparatuur en veel ruimte, allemaal onder één dak. Dat is onze kracht en het grote verschil.

REKEN MAAR DAT U DAT MERKT!

Afspraak maken? Bel direct: 085-0220320 of ga naar de contactpagina.

× Stuur een What's App