STEVEN SCHOT

Steven Schot (BSc) is algemeen fysiotherapeut en gespecialiseerd in Echografie, Shockwave en EPTE. Daarnaast heeft hij de nascholing Dry Needling afgerond. Hij is uitgegroeid tot een echte spier-peesspecialist met een sterke affiniteit voor actieve revalidatie- en trainingsprogramma's.

Steven is na zijn afstuderen bijna drie jaar fysiotherapeut en praktijkmanager geweest bij een grotere fysioketen met trainingsfaciliteit. Bij Fysiopraktijk Rijswijk gaat hij verder groeien in ondernemerschap en kan hij zijn volledige expertise voor de clienten inzetten.

Steven verzorgt bij Fysiopraktijk Rijswijk naast 'reguliere' fysiotherapie ook de inhoud en vorm van onze trainings- en beweegprogramma's. Daarnaast is hij trainer bij SVV Scheveningen voor de JO19-1

Wacht niet langer, bel vandaag nog voor een afspraak: 085-0220320

 

Foto_Steven Schot

DJIEN ONGKIEHONG

Mijn naam is Djien Ongkiehong. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Tijdens mijn stageperiode in 2020 ben ik hier een bekend gezicht geworden en na mijn afstuderen in 2023 ben ik uitgegroeid tot een vast lid van het team. Ik hou van sport en heb een grote interesse voor manueel therapie. Al een paar jaar ben ik vaste leider van de sportgroepen waar mensen (op een goede manier) worden afgebeuld. Tenslotte probeer ik er altijd voor te zorgen dat mensen zich gehoord en comfortabel voelen binnen de praktijk.

Heb je klachten of wil je fitter worden? Bel vandaag nog voor een afspraak: 085-0220320

 

× Stuur een What's App