STEVEN SCHOT

Steven Schot (BSc) is algemeen fysiotherapeut en gespecialiseerd in Echografie, Shockwave en EPTE. Daarnaast heeft hij de nascholing Dry Needling afgerond. Hij is uitgegroeid tot een echte spier-peesspecialist met een sterke affiniteit voor actieve revalidatie- en trainingsprogramma's.

Steven is na zijn afstuderen bijna drie jaar fysiotherapeut en praktijkmanager geweest bij een grotere fysioketen met trainingsfaciliteit. Bij Fysiopraktijk Rijswijk gaat hij verder groeien in ondernemerschap en kan hij zijn volledige expertise voor de clienten inzetten.

Steven verzorgt bij Fysiopraktijk Rijswijk naast 'reguliere' fysiotherapie ook de inhoud en vorm van onze trainings- en beweegprogramma's. Daarnaast is hij trainer bij SVV Scheveningen voor de JO19-1

Wacht niet langer, bel vandaag nog voor een afspraak: 085-0220320

 

Foto_Steven Schot

MARK DE VREEDE

Mark de Vreede BSC is fysiotherapeut, echografist en FysioSportCoach. Mark heeft heel veel kennis van orthopedische klachten en sportblessures. Hij behandelt en begeleidt sporters en revalidanten in de trainingszaal.

Wacht niet langer, bel vandaag nog voor een afspraak: 085-0220320

 

foto_Mark de Vreede

ROBERT HOOGLAND

Ik ben praktijkeigenaar van Fysiopraktijk Rijswijk, gelukkig getrouwd en samen hebben we 3 mooie kinderen.

In 1987 ben ik cum laude afgestudeerd als fysiotherapeut en heb me later vakinhoudelijk geschoold als sportfysiotherapeut. Na 10 jaar in de praktijk ben ik in het management van een grote sportorganisatie in de Haarlemmermeer terecht gekomen. In die tijd was ik actief als hoofdredacteur van verschillende vakbladen voor fitness (Bodylife) en fysiotherapie (FysioPraxis). Vanwege mijn speciale aanpak in training binnen sport ben ik gevraagd voor een unieke combinatie binnen de Tennisbond (KNLTB). Ik was daar part-time bondconditietrainer Jong Oranje en part-time Manager commerciele zaken. Bijzonder en erg gaaf! Daarnaast ben ik trainer van de divisieselectie bij Badmintonclub Drop Shot (Mariahoeve Den Haag).

In 2003 startte ik met Phytalis, een marketing-/communicatiebureau in sport, recreatie en fysiotherapie. In dat zelfde jaar startte ik met een eigen vakblad voor de fysiotherapie, getiteld InFysio. InFysio is inmiddels een begrip in de fysiotherapie. Naast ons eigen vakblad, hebben we een bij- en nascholingsinstuut voor fysiotherapeuten en begeleiden we eigenaren van fysiopraktijken in hun bedrijfsvoering.

Ik heb nationaal en internationaal veel mooie en goede concepten gezien in de fysiotherapie en heb zelf daar mijn ideeen bijgevoegd. Een concept van behandeling, revalidatie en training. Ik ben erg gedreven om de beste oplossing te bieden voor de steeds duurder wordende zorgpolissen. Dat is de uitdaging van het vak fysiotherapie. En het mooie? Ik mag samen met een enthousiast team de beste zorg bedenken!

× Stuur een What's App