Nieuws

 

SOEPELE RUG EN SCHOUDERS
17-09-2018
Draai achtjes om schouders en wervelkolom los te houden.
WANDELEN... 5 indrukwekkende effecten
29-08-2018
September is Steptember, 10.000 stappen voor je gezondheid en om geld op te halen voor kinderen met Cerebrale Parese. Maar wel/geen actiemaand: wandelen is erg goed. Waarom? U kunt indrukwekkende gezondheidseffecten realiseren!
Weg met die steken in de zij
29-08-2018
Na de zomerrust kom je weer lekker in beweging, krijg je die vervelende steken in je zij. Hoewel de exacte oorzaak nog niet achterhaald is, zijn er wel een paar manieren om zijsteken te voorkomen, verminderen of verhelpen.
INVESTERING IN ECHO-APPARATUUR & EPTE BEHANDELING
15-08-2018
Fysiopraktijk Rijswijk zoekt altijd naar het allerbeste resultaat bij klachten. Recent zijn nieuwe onderzoeks- en behandelmethoden bij spier- en peesblessures en klachten sterk verbeterd. We bieden de nieuwste echo-apparatuur voor onderzoek en EPTE behandeling met baanbrekende resultaten!
BLESSURES: VOORSTE KRUISBANDLETSEL
31-07-2018
In elk sportgeneeskundig boek kun je het terugvinden. Een voorste kruisbandletsel gebeurt in 90% van de gevallen in de niet contact momenten. Vaak zijn de problemen groot. Bekijk hoe het ontstaat, wat jezelf kunt doen en hoe je bij ons herstelt door de juiste revalidatie (met filmpje)...
VANAF 22 AUGUSTUS: ECHO-ONDERZOEK
27-07-2018
Terug van weggeweest, echo-apparatuur. Met de komst van Steven Schot is ook de echokennis weer terug in de praktijk. We hebben geïnvesteerd in de allernieuwste echo-apparatuur want hoe meer je ziet, hoe beter de behandeling. We kunnen zelfs het verloop van de behandeling intensief volgen waardoor we altijd op het goede spoor zitten!
NIEUW DRY NEEDLING
27-07-2018
Vanaf nu bieden we Dry Needling aan bij ons in de praktijk. Na een gedegen opleiding en uitgebreide ervaring past collega Steven Schot deze methode toe. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. We zullen Dry Needling inzetten ...
8 TIPS VOOR SPORTEN IN WARMTE
22-07-2018
Het wordt (nog) warmer. Is het dan verstandig om buiten te sporten? Wel met onze 8 tips.
UITDAGENDE BALANSOEFENING
19-07-2018
Co├Ârdinatie en balans zijn belangrijk in ons dagelijks functioneren. U stapt plotseling van de fiets, loopt de trap af en mist de laatste trede of valt bijna door die scheefliggende stoeptegel. Als u beweegt zijn er vele dagelijkse uitdagingen.
ONDERZOEK: INVESTEREN FYSIOTHERAPIE VERBETERT EN BEZUINIGT
13-07-2018
Een nieuw rapport van het Britse National Institute for Health Research (NIHR) toont aan dat investeringen in fysiotherapie bij spier-, pees- en gewrichtsklachten (officieel musculoskeletale aandoeningen) verbeterde resultaten voor mensen met klachten oplevert en de totale gezondheidszorgkosten verlaagt.
MET DE AUTO OP VAKANTIE
12-07-2018
Gaat u op vakantie en maakt u een lange autorit? Dat kan een behoorlijke aanslag op uw lichaam zijn. Vooral uw onderste rugwervels krijgen het zwaar te verduren. Een paar tips...
COOLE ZOMERACTIE: 2 MAANDEN GRATIS SPORTEN
04-06-2018
De zomer... Heerlijk! Maar soms te warm om te sporten. Kom dan lekker bij Fysiopraktijk Rijswijk sporten. Onze trainingsruimte heeft airco. En in juli en augustus sport je ook nog eens GRATIS!
ZOMERROOSTER
04-06-2018
Vanaf 16 juli tot en met 3 september draaien we een zomerrooster. Dinsdagavond, woensdag- en zondagochtend zijn we gesloten!
Radio-interview regeldruk in de fysiotherapie
04-06-2018
OP 30 mei was het actiedag voor de fysiotherapeuten. We zijn de enorme en vaak onbegrijpelijke administratieve regels zat. We kunnen bijna geen praktijk meer voeren. Robert Hoogland (eigenaar Fysiopraktijk Rijswijk) gaf een radio-interview op radio 1.
5 fouten die hardlopers blijven maken
29-05-2018
Als het buiten lekker weer is, neemt het aantal hardlopers toe. We zien dat beginners of gevorderde lopers vaak vijf dezelfde fouten blijven maken.