Ivar over zijn ervaring fysiotherapie en personal training

Fysiotherapie en personal training

Ivar Vriend behandelde wij bij Fysiopraktijk Rijswijk voor een zweepslag. Toen Ivar ook onze mogelijkheid van Personal Training zag, koos hij daar ook gelijk voor. We spreken hem kort.

Waarvoor ben je aanvankelijk bij ons terecht gekomen? Ivar: “Nou, ik kreeg een flinke zweepslag in mijn rechterkuit tijdens het hardlopen, echt geen pretje kan ik je vertellen!”

Wat vond je van onze fysiotherapeutische zorg? “Oh, ik was echt blij verrast!”, vertelt Ivar. “Elke week kreeg ik een nieuwe set oefeningen om thuis te doen, speciaal om mijn kuitspier sterker te maken. En dankzij een strak hardloopschema kon ik na 4 maanden eindelijk weer lekker 5 kilometer achter elkaar rennen!”

Je hebt ook gekozen voor Personal Training bij ons. Waarom koos je daarvoor? “Nou, ik zag de zomeraanbieding voor 12 keer personal training. Ik dacht bij mezelf: “Waarom ook niet? Ik wil al een tijdje wat sterker worden, dus dit is een perfecte kans!”

Hoe is die Personal Training bevallen? Ivar enthousiast: “Fantastisch! Echt, ik ben zoveel sterker geworden dankzij die personal training met Djien. Hij heeft me zoveel geleerd over verschillende oefeningen en technieken. En nu ben ik helemaal hooked aan krachttraining! Dit is echt iets wat ik blijf doen.”

Je bent enthousiast, zou je het andere ook aanraden? “Absoluut!”, reageert Ivar “Djien is geweldig in het variëren van de oefeningen en hij pusht je net dat beetje extra. Dat geeft echt een boost aan je zelfvertrouwen en je zet snel grote stappen vooruit. Dus ja, ik zou het zeker aanraden aan anderen die hun kracht en conditie willen verbeteren!”

Wil je ook goed herstellen en fitter en sterker worden? Doe net als Ivar en maak vandaag nog een afspraak. Ga naar onze Contactpagina!

× Stuur een What's App