wel of geen contract zorgverzekeraars 2023

Geen contracten met…

net als in 2023 hebben we ook voor 2024 we met dezelfde zorgverzekeraars geen contract getekend (bijgaande afbeelding van 2023 geldt dus ook voor 2024). Dat heeft meerdere oorzaken. Het gaat vaak of om veel te lage tarieven waardoor we eigenlijk voor ons faillissement tekenen. Of omdat de eisen zo absurd hoog zijn dat de normale behandeling er onder gaat leiden. Beiden zaken zijn onwenselijk voor ons. Uw lichaam verdient immers de beste behandeling en dat lukt binnen die aangeboden contracten eenvoudigweg niet meer.

Geen contract, wel gewoon van harte welkom

Uiteraard ben je gewoon welkom als je toevallig bent verzekerd bij een van de partijen waar we geen contract mee hebben. Je betaalt dan ons praktijktarief. Je weet dan zeker dat we de gereserveerde tijd ook echt aan je klachten kunnen besteden. Netto meer behandeltijd dus. En we hebben ook een alternatief!

Strippenkaart fysiotherapie

Je kunt kiezen uit een strippenkaart fysiotherapie. We hebben twee soorten:

  • Een 5 + 1 gratis kaart (6 behandelingen = 5 betalen)
  • Een 10 + 2 gratis kaart (12 behandelingen = 10 betalen

Groot voordeel van zelf betalen is dat je pas betaalt als je het echt nodig hebt. Bij een aanvullende zorgverzekering moet je een heel jaar betalen, ook als je geen fysiotherapie nodig hebt. Met een strippenkaart ontvang je een aantrekkelijke korting.

Nog beter een combi sporten en fysiotherapie

Je bent overigens niet verplicht je te verzekeren: het is immers een aanvullende verzekering. We bieden zelf ook ons eigen FysioVitaal abonnement. Een fantastisch alternatieve soort verzekering met onbeperkt trainen binnen onze openingstijden en fysiotherapiebehandelingen. Je kunt kiezen voor 6 of zelfs voor 12 behandelingen, een unieke ‘vitale’ combinatie.

Heb je nog vragen dan horen we graag van je. Bel: 085-0220320

 

× Stuur een What's App