Sportfysiotherapie Rijswijk biedt uitkomst op het moment dat u last heeft van een ziekte of een blessure en zo spoedig mogelijk weer wilt gaan beginnen met sporten. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie en richt zich onder andere op preventie, voorlichting en natuurlijk ook het behandelen van sportblessures. Onze sportfysiotherapeuten hebben jarenlang gestudeerd en weten precies wat er zich allemaal afspeelt in het lichaam op het moment dat er een sportblessure optreedt. Hiernaast kunnen zij u tevens voorzien van deskundig advies wanneer u bijvoorbeeld een uitzonderlijke sportprestatie wilt neerzetten, zoals bijvoorbeeld het lopen van een marathon.

Wanneer langskomen bij een sportfysiotherapeut?

Sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan een knieblessure die is ontstaan tijdens het voetballen. Wanneer er sprake is van een sportblessure is het van groot belang dat er een deskundige behandeling wordt gestart die het herstel van de patiënt zal stimuleren. Er worden op een veilige wijze verschillende oefeningen uitgevoerd, waardoor pijnklachten zullen verminderen en waardoor het gemakkelijker wordt om het geblesseerde lichaamsdeel te bewegen. Daarnaast kunt u bij sportfysiotherapie Rijswijk rekenen op deskundig advies, zodat u in de toekomst mogelijke blessures kunt voorkomen en op een veiligere wijze kunt trainen.

Sportfysiotherapie is niet enkel en alleen geschikt voor mensen die sporten op hoog niveau. Ook wanneer u voor uw plezier sport kan u baat hebben bij een sportfysiotherapeut. 

Waarom kiezen voor sportfysiotherapie Rijswijk?

Bij onze praktijk in Rijswijk bent u ervan verzekerd dat al onze sportfysiotherapeuten in het bezit zijn van een certificering en/of diploma. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u enkel en alleen de best mogelijke behandelingen ondergaat. Wij behandelen iedere patiënt met veel zorg en aandacht en zetten alles op alles om u zo snel mogelijk weer te laten sporten. Natuurlijk houden we hierbij altijd rekening met uw lichamelijke gezondheid en helpen u tijdens het gehele revalidatieproces. Door gerichte behandelingen zorgen we ervoor dat u, mits de blessure dit toelaat, zo spoedig mogelijk weer zal sporten op uw oude niveau. We hebben jarenlange ervaring en vrijwel iedere blessure is bij ons de revue gepasseerd. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om u zo snel mogelijk te laten herstellen.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over sportfysiotherapie Rijswijk of heeft u andere belangrijke vragen die u aan ons wilt stellen? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 022 0230 of u kunt een e-mail sturen naar info@fysiopraktijkrijswijk.nl. Samen werken aan uw herstel? Sportfysiotherapie Rijswijk biedt uitkomst.

sportfysiotherapie rijswijk
sportfysiotherapie Rijswijk
× Stuur een What's App