Praktijk SLUIT voor fysieke behandelingen(22 maart)

22-03-2020

Beste patiënten,

Door het coronavirus en opschalende adviezen van het RIVM is Fysiopraktijk Rijswijk genoodzaakt om tot nader order haar deuren te sluiten voor patiënten die we fysiek behandelen. We hebbenwel moderne - op afstand - oplossingen. Wij blijven via de website en mail ([email protected]) bereikbaar. Telefonisch zijn we bereikbaar van 10-15 uur op 085-0220320. U kunt natuurlijk altijd de voice mail inspreken.

 

Gezondheid   
Wij willen u gezonder maken en niet uw en onze gezondheid in gevaar brengen. De minimale afstand van 1.5m kunnen wij in de praktijk niet garanderen. Heeft u een afspraak staan bij en van onze therapeuten, dan zullen we in de loop van de contact met u opnemen.   

 

Speciale videoconsulten en online oefenprogramma's 
Wij hebben de afgelopen jaren al volop geïnvesteerd in video-consulten en online oefenprogramma's (via een beveiligde internet app) en telefonische consulten.

Op die manier kunnen wij u zoveel mogelijk helpen door het voorzien van adviezen, coaching, oefeningen, volledige trainingen en tips voor het zelf behandelen van uw klacht.
Wilt u gebruik maken van een online video-consult? Dan kunt u zich via de telefoon, website of mail aanmelden, daarna plannen wij zo snel mogelijk een consult in.

 

Vergoeding door de zorgverzekeraar
Online video en telefonische consulten worden vergoed als reguliere fysiotherapie door uw zorgverzekeraar. U moet dan natuurlijk wel aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie

Wij wensen u veel gezondheid toe in deze tijden.

Zorg goed voor uzelf en elkaar. Samen bestrijden we dit virus.
 

Het team van Fysiopraktijk Rijswijk