Fysiopraktijk Rijswijk in beeld

 

Fysiopraktijk Rijswijk is een modern fysiotherapeutisch centrum voor behandeling en bewegen. De fysiotherapeuten hebben de beschikking over de nieuwste behandel-en onderzoeksapparatuur. Daarnaast is unieke fijngevoelige trainingsapparatuur geinstalleerd om voor iedereen, ongeacht leeftijd en/of klachten een beweegprogramma op maat te maken. Het filmpje geeft een mooi overzicht van onze mogelijkheden.

Het fysioteam behandelt en voorkomt klachten. In de ruime en mooie opzet kunt u vertrouwen op een persoonlijke en professionele aanpak. Natuurlijk is een speciale lift beschikbaar. 

 

Onze 7 voordelen

  1. Echo-Onderzoek met geavanceerde echo-apparatuur.
  2. Fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie.
  3. Shockwave behandeling met verbluffend snel resultaat.
  4. Revalidatie na bijvoorbeeld heup- en knie-operaties.
  5. Sportblessurespreekuur voor acute sportklachten.
  6. Uw eigen beweegprogramma om fit te worden en te blijven.
  7. Voorlichting en presentatie over gezondheidsonderwerpen.

 

Winst

Met het beste onderzoek kunnen we de behandeling direct op de beste manier starten. Hoewel behandelen een belangrijk onderdeel is binnen de praktijk, is dat absoluut niet ons enige inzet. Sterker nog er valt veel meer 'winst' te halen juist in het voorkomen van herhaling. Wetenschappelijk gezien is verantwoord bewegen het beste 'medicijn' tegen vele gezondheidsproblemen. Juist op die wetenschap zetten wij in. Daarom hebben we geinvesteerd in kennis, aparatuur en veel ruimte, allemaal onder één dak. Dat is onze kracht en het grote verschil.

 

Reken maar dat u dat merkt!

 

Afspraak maken? Bel direct: 085-0220320 of ga naar de contactpagina

 

Volgende pagina manuele therapie >>>