Aanbieding FysioVitaal Verzekering

Zorgverzekering 2022 en ons eigen alternatief

Op 12 november moeten de premies van de zorgverzekeringen voor 2022 bekend zijn. Je hebt dan tot 1 januari de kans om over te stappen. Belangrijk om even goed bij stil te staan. Omdat opnieuw de premies naar verwachting gaan stijgen én omdat wij sinds dit jaar een eigen alternatief hebben: De FysioVitaal Verzekering.

Basis en aanvullend, hoe zit het ook alweer?

De basisverzekering is voor iedere Nederlander verplicht. De aanvullende verzekering niet. M.u.v. van kinderen en enkele bijzondere aandoeningen wordt fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering (dus niet de basisverzekering). Als je geen aanvullende verzekering kiest, moet je de behandelingen fysiotherapie dus zelf betalen. Dat lijkt onverstandig, maar dat zou zomaar eens positief kunnen uitvallen.

Hoe wordt fysiotherapie vergoed?

Als wij de overeenkomst met jouw zorgverzekeraar hebben getekend dan declareren we onze behandeling direct bij de zorgverzekeraar. We ontvangen dan het tarief dat de zorgverzekeraar heeft bepaald.

Onredelijke en onzinnige eisen

Ook de afgelopen maand hebben we alle contracten met de zorgverzekeraars uitgebreid doorgespit. Elk jaar een helse klus. We hebben alle contracten met uitzondering van Zorg en Zekerheid getekend. Maar mogelijk wel voor het laatst want dit jaar is een aantal aangeboden overeenkomsten onder de maat.

De fysiotherapeuten in Nederland geven aan te maken te hebben met dictaten; niet onderhandelbare wurgcontracten met onredelijke en onzinnige eisen en tarieven onder de kostprijs. Je gaat het zelf ook merken in 2022. Weer hogere premies en minder behandelingen in de pakketten naar verwachting. De enige positieve uitzondering is DSW, die traditioneel, als eerste de zorgpremie bekend maakte (127,75 euro. Dat is 3,25 euro meer dan dit jaar).

Fysiotherapie beheerst aantoonbaar zorgkosten

Steeds hogere premies, toenemende onmogelijke eisen en beperkingen in het aantal behandelingen is onwenselijk. En dan ook nog medische selecties. Daar heb jezelf last van natuurlijk, maar de belastingbetaler ook. Wetenschappelijk is aangetoond dat fysiotherapie de toenemende zorgkosten juist kan bedwingen.

 

Kijken wat je allemaal wel kan en hoe je gezond en vitaal kunt worden en blijven

FysioVitaal Verzekering – positieve gezondheid

Wij richten ons primair niet op klachten we gaan uit van positieve gezondheid. Kijken wat je allemaal wel kan en hoe je gezond en vitaal kunt worden en blijven. Deze huidige verwarrende tijd toont een ding heel duidelijk aan: actieve leven is een gezond en vitaal leven. Daarom ons betere alternatief: De FysioVitaal Verzekering. Dus met gezondheid én fysiotherapie.

De fysio als behandelaar en coach

Als je kiest voor de FysioVitaal verzekering, dat word je automatisch lid van onze FysioSport club. Je werkt samen met de fysiotherapeut actief aan je gezondheid en vitaliteit met beweegprogramma’s die exact bij je passen, allemaal in een fijne persoonlijk gerichte setting. De fysiotherapeut is je coach. Zo weet je zeker dat je altijd de goede dingen doet. Of je nu bankzitter bent of topsporter.

Je bent dagelijks (m.u.v. zondag) van harte welkom. Al onze mogelijkheden staan voor je klaar.

7 of 20 behandelingen fysiotherapie

Heb je daarbij ook klachten, een blessure of herstel je van een operatie dan heb je binnen FysioVitaal ook recht op behandelingen fysiotherapie. Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden. 7 behandelingen of zelfs 20 behandelingen fysiotherapie per jaar.

TIP: Combinatie Aanvullende en FysioVitaal verzekering

Een interessante tip van een van onze leden. Hij adviseert: ”Neem de kleinste aanvullende zorgverzekering met 7 behandelingen én kies ook de FysioVitaal verzekering met 7 of 20 keer fysiotherapie. Zo heb ik altijd genoeg fysiobehandelingen en werk ik heel prettig aan mijn gezondheid. En dat merk je!”

Aanbieding

Kies nog dit jaar voor de FysioVitaal Verzekering. Je doet gratis mee tot 1 januari 2022 én je betaalt nu nog de tarieven van 2021 voor een heel jaar!

 

De FysioVitaal verzekering kent geen medische selectie. Iedereen is welkom!

Tarieven, mogelijkheden en/of direct inschrijven vind je hier

Vragen? Stuur een mail naar: info@fysiopraktijkrijswijk.nl of ga naar contact.

× Stuur een What's App