FysioVitaal verzekering

De zorgpremies stijgen opnieuw en de pakketten worden verder verkleind. Kies onze eigen Fysio én Vitaal verzekering. Kies 7 of 20 keer fysiotherapie.

De zorgpremies stijgen opnieuw en de pakketten worden verder verkleind. Behandeling en begeleiding door de fysiotherapeut wordt elk jaar moeilijker. Daarnaast worden fysiotherapeuten verder beperkt. Tenslotte wordt de behandeltijdtijd steeds verder onder druk gezet. Uit recent onderzoek blijkt dat de fysiotherapeut al 12 uur per week verplichte administratietijd heeft. Tijd die we niet kunnen besteden aan behandelen. Het gaat allang niet meer over de beste behandeling. Wat ons betreft een onwenselijke en onhoudbare situatie voor iedereen. En het wordt bijna onmogelijk om ons vak fatsoenlijk te kunnen uitvoeren.

Een eigen verzekering

Fysiopraktijk Rijswijk introduceert daarom een eigen verzekering, De FysioVitaal verzekering. Het is het antwoord op stijging van uw zorgpremie en toenemende beperking van het aantal behandelingen. Het is een positieve verzekering: een verzekering op een vitaal en energiek leven samen met de fysiotherapeut.

Twee polissen/abonnementen

  • BASIS: Onbeperkt sporten en 7 keer fysiotherapie per jaar voor maar € 1,50 per dag.
  • PLUS: Onbeperkt sporten en 20 keer fysiotherapie per jaar voor maar € 1,82 per dag.

Gratis Zorgverzekeringsservice

Wil je weten hoe je nu verzekerd bent voor fysiotherapie? Bel ons op 085-0220320 of mail: info@fysiopraktijkrijswijk.nl. Via onze zorgverzekeringsservice en jouw BSN zien we hoe je er nu voor staat en bespreken we samen wat wenselijk en van toepassing is

Meer weten?
Bel, mail of kom gewoon even langs! We zitten op de Geestbrugkade 35 in Rijswijk

Geef een reactie

× Stuur een What's App